Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
04/07/2018

XVIII FÒRUM D’ESTUDIS IBÈRICS A LA UNIVERSITAT D’OXFORD

A les imatges: Queen’s College, Shulman Auditorium i Marina Garcés

 

El XVIII Fòrum d’Estudis Ibèrics sobre “Realitats fictícies, ficcions reals” es va celebrar els dies 20 i 21 de juny de 2018 a la Institució Tayloriana de la Universitat d’Oxford. Hi van assistir 49 delegats d’una àmplia diversitat de procedències (entre les quals, Brasil, Trinitat i Tobago, Nova Zelanda, Dinamarca, Portugal, Espanya, EUA i Regne Unit).

 

Les ponències dels ponents, així com els treballs presentats, van ser de gran qualitat i van abordar molts temes diferents que abasten una àmplia zona geogràfica. El sopar de la conferència celebrat a Turl Street Kitchen el 20 de juny, i el Concert Latitudes celebrat a l’Auditori Shulman de Queen’s College el 21 de juny i interpretat per Najla Shami acompanyada de Sérgio Tannus, van ser tot un èxit amb una nombrosa assistència.

 

El XVIII Fòrum d’Estudis Ibèrics va comptar amb els següents ponents principals: Marina Garcés, de la Universitat de Saragossa; Olga Castro, d’Aston University; Antonio Sáez Delgado, de la Universidade de Évora / Centro de Estudos Comparatistas; Kirmen Uribe, Premi Nacional de Literatura; i Jonathan Thacker, de la Universitat d’Oxford. El congrés ha estat possible gràcies al suport de diverses institucions: l’Institut Etxepare, l’Institut Ramon Llull, el Centre d’Estudis Gallecs, l’Institut Camões, i la Facultat de Llengües Modernes i Medievals de la Universitat d’Oxford.

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Sílvia Xicola