Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
11/07/2017

“Twelve Catalan Poets”a Loch Raven Review

Etiquetes: ,

La setmana passada, a la revista literària Loch Raven Review (vol. 13:1, 2017) (Maryland, EUA), va aparèixer l’article “Twelve Catalan Poets”, amb la col·laboració de diversos traductors, sota la coordinació del prof. Puppo de la Universitat de Vic i la responsable de la secció “Translations” de la revista, la poeta Danuta Kosk-Kosicka.

Una de les traductores és la Maria Cristina Hall, que va participar en el Curs d’especialització en estudis catalans: traducció literària del català a l’anglès que l’Institut Ramon Llull va organitzar amb la col·laboració de la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Vic el 2015.

El prof. Puppo de la  Universitat de Vic va impartir l’assignatura de “Teoria i pràctica de la traducció català-anglès” i el taller presencial d’aquest curs.

Si us interessa,  el podeu llegir aquí: https://thelochravenreview.net/twelve-catalan-poets-teresa-darenys-silvia-aymerich-lemos-august-bover-enric-casasses-josep-checa-joan-maragall-maria-merce-marcal-miquel-marti-i-pol-tonia-passola-marc-rovira-llui/

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Nausica Solà