Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
24/10/2017

TIPECE 2018 València – Del 4 al 8 d’abril

Avatar

Autor:
Neus Crisol

Etiquetes: ,
Benvolguts,
Us escrivim per anunciar-vos que la TIPECE de València va agafant forma. Estem començant a tancar activitats i a fer contactes amb diferents institucions per aconseguir finançament. De moment tenim la bona notícia que hem aconseguit que l’allotjament a València ens el financie la Conselleria d’Educació (Secretaria de Política Lingüística). L’allotjament serà a The River Hostel, un lloc cèntric i suficientment gran per poder allotjar-nos a tots en habitacions de 10 persones (això sí, en pla estudiants total).
Encara no tenim el programa tancat, ja que encara estem explorant diferents possibilitats d’activitats que siguen d’allò més interessants i enriquidores, però al mateix temps econòmicament accessibles per a tots els participants (recordeu que cadascú, inclosos els professors que hi vulgueu anar, s’ha de fer càrrec de les despeses que comporta el seu viatge).
Animeu-los a preinscriure’s (la preinscripció no obliga després a participar en el viatge, però sí que ens donarà una idea aproximada del nombre de persones que hi estan interessades): https://goo.gl/forms/WjoHjlI4Ks1IlsmJ3.
Depenent del nombre de preinscripcions, potser ens veiem obligats a establir un límit de participants. En aquest cas, ja pensarem com ho fem perquè la representació de països i universitats siga equilibrada.
Podreu seguir totes les actualitzacions del viatge a la pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/6TIPECE
Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la pàgina de facebook, o als nostres correus.
Us adjuntem el pòster de la preinscripció.
Rebeu una salutació de tot l’equip organitzador,
Jon Landa, Anna Subarroca, Marc Colell, Maria Lacueva, Irene Klein, Anna Oliver i Carme Calduch

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Neus Crisol