Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
24/07/2018

SERCLE: Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera

El passat dijous 18 de juliol es va presentar la flamant SERCLE (Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera) a les 32es Jornades Internacionals per a Professors de Català organitzades per l’Institut Ramon Llull, enguany a Palma.

SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera – som un grup de professors i professores de català com a llengua estrangera, llengua segona i llengua addicional que ens vam constituir com a associació al juliol de 2018, després de trobar que hi mancava una societat que es dedicara a la recerca i l’ensenyament de la llengua i la cultura catalana en altres contextos que no foren els de la didàctica del català en educació secundària o universitària com a primera llengua.

Si ets lector o lectora de català a una universitat a l’exterior, si fas classes al Consorci per a la Normalització Lingüística o qualsevol altre organisme o entitat amb la mateixa finalitat, si ensenyes català a nouvinguts, si fas classe d’alfabetització a persones adultes, o si fas recerca sobre l’ensenyament de la llengua i la cultura en aquests contextos, aquesta és la teva associació. Uneix-t’hi!

Si voleu posar-vos en contacte amb SERCLE, escriviu-nos a sercleinternacional@nullgmail.com.Les activitats i els esdeveniments els anirem publicant a la nostra pàgina de facebook i al twitter. Seguiu-nos per no perdre-vos res!

Us esperem!

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Anna Subarroca