Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
30/04/2018

Sant Jordi literari a Leipzig

Avatar

Autor:
Àlex Mir

El passat dijous 26 d’abril una vintena de catalanòfils vam aplegar-nos a la Universitat de Leipzig per a compartir una vetllada literària. La tradició encetada el curs passat de fer una mena de cafè literari va continuar enguany. Poesia i narrativa, tant catalana com alemanya, va ser declamada i llegida en totes dues llengües consecutivament, en versions tant ja preexistents com versions traduïdes fetes per alguns dels estudiants. Els qui van decidir participar de la lectura col·lectiva aportant algun text preparat de casa van rebre un petit regal gentilesa de les aportacions que la delegació del Govern de Catalunya a Alemanya i l’Institut Ramon Llull han fet al nostre lectorat aquests darrers anys.

D’altra banda, també va ser llegida una de les múltiples versions de la llegenda del cavaller cristià Sant Jordi, novament, tant en versió alemanya com catalana i va tenir lloc un intercanvi de llibres aportats amablement pels assistents.

La trobada va ser molt agradable i plàcida i tant va ser així que, en acabat, vam decidir anar plegats a sopar tot seguint xerrant català.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Àlex Mir