Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     

Postgrau en ensenyament de català per a persones adultes

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona organitzen aquest postgrau interuniversitari en línia.

Aquest postgrau té com a objectiu proporcionar a l’alumnat els coneixements, capacitats i actituds necessaris per poder ensenyar llengua catalana a persones adultes, tant en nivells inicials com en nivells avançats (llengua primera, segona i addicional).

Una formació en línia que pretén arribar a les persones interessades a esdevenir docents de llengua catalana o que ja tenen experiència en docència, tant si es troben en territoris de llengua catalana com a l’exterior. La metodologia del postgrau parteix de l’aprenentatge reflexiu i col·laboratiu i combina aspectes de teoria (vídeos, discussió de lectures) i pràctica (anàlisi de sessions d’aula, disseny de materials, etc.).

L’estudiant fa treball individual, grupal i en línia a través de l’aula virtual, mitjançant fòrums virtuals, blocs personals, videoconferències i portafolis digitals.

El postgrau inclou un període de pràctiques, que es poden realitzar a territoris de llengua catalana (centres del Consorci per a la Normalització Lingüística, serveis lingüístics universitaris, etc.) o a l’exterior (Xarxa Llull de l’Institut Ramon Llull).

Trobareu més informació aquí

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull