Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
12/04/2019

Ponç Pons a l’ENS de Lyon

Avatar

Autor:
Laia Urbano

El poeta menorquí Ponç Pons, autor de l’opció català de l’agregació d’espanyol d’enguany, va visitar l’ENS de Lyon el passat 29 de març a la tarda. Gràcies a l’Institut Ramon Llull, l’ENS i la Université Lumière Lyon 2 es va organitzar una trobada amb el poeta, on van assistir alumnes de català de les dues universitats i altres oients interessats.

Pons va obrir la trobada amb una presentació sobre la seva visió de la literatura i l’estret lligam que uneix la poesia amb la seva vida. Ens va parlar d’art, de filosofia, d’ètica, de poètica, de Menorca i de la seva pàtria personal, l’escriptura. O com ell ho anomena, escriviure. Seguidament, l’alumnat va prendre la paraula i van dialogar amb ell sobre la seva obra. A més, les alumnes de l’opció portuguès de l’agregació d’espanyol també van participar amb preguntes sobre Fernando Pessoa, l’autor que elles treballen. Pons n’és un apassionat, i ha dedicat part de la seva obra a l’escriptor lusòfon.

Va ser un privilegi acollir Ponç Pons i compartir una trobada tan encisadora, que aviat podreu reviure amb l’enregistrament de la sessió que es penjarà al Blog de la Xarxa Llull de l’IRL i la web de publicacions La CLÉ des Langues de l’ENS.

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Laia Urbano