Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
13/09/2019

Nou número de la revista Asymptote

Aquest setembre s’ha publicat un nou número de la prestigiosa revista en línia dedicada a la literatura internacional ASYMPTOTE, la qual compta amb col·laboradors de tot el món. Tot el número d’enguany està dedicat a les lletres catalanes (“Special Issue”), a diferència del de l’any passat, que es tractava d’un dossier dins de la revista (“Special Feature”). En tots dos casos, la revista ha comptat amb el suport econòmic de l’Institut Ramon Llull.

En aquest nou número, Marlena Gittleman, estudiant de doctorat a la UC-Berkeley, que ha estat fent el mentoratge de l’ALTA (curs 2017-2018), finançat per l’Institut, ha traduït novament un text de Neus Canyelles (ja n’havia traduït un a la revista Asymptote de l’any passat).

A través de les col·laboracions de la Marlena amb Asymptote, doncs, s’hi pot veure la feina de suport a la traducció literària de l’Institut Ramon Llull, en un doble sentit: suport a la formació dels traductors (a través del programa d’ALTA) i suport a les revistes literàries que publiquen textos de literatura catalana (a través de les subvencions de Promoció).

Hi trobareu textos d’alguns narradors i poetes de la literatura catalana, clàssics i contemporanis, consagrats i emergents, traduïts a l’anglès (i sis poemes de Brossa!).

També hi trobareu alguns reconeguts traductors literaris del català a l’anglès, al costat d’altres de les noves fornades.

No us perdeu l’oportunitat de fer-hi una llegida!: http://asymptotejournal.com/sep-2019

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Nausica Solà