Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
25/09/2020

Màster en Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament (UIB)

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB enguany començarà a impartir el Màster en Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament. Aquest màster ofereix una formació avançada en estudis lingüístics i literaris des de l’estudi del desenvolupament de la competència lingüística i literària en les seves múltiples facetes: teories de la lectura, adquisició del llenguatge, processos interliteraris i interlingüístics, etc. Els continguts es concreten a partir dels quatre àmbits d’interès que motiven les especialitats:

Especialitat en Estudis Avançats en Llengua i Literatura Catalanes. Ofereix un coneixement profund sobre les darreres tendències i els debats que tenen lloc en l’estudi de la llengua i la literatura catalanes.

Especialitat en Lingüística General. Se centra en el coneixement del llenguatge i, específicament, de les teories i mètodes enfocats al seu estudi científic, amb una atenció especial a les darreres tendències en lingüística general, teòrica i aplicada.

Especialitat en Teoria de la Literatura. S’orienta al coneixement de les teories i mètodes d’aproximació a la literatura, amb una atenció especial a l’estudi de les bases teòriques per al coneixement de la producció i el consum literaris.

Especialitat en Ensenyament de les Llengües i de la Literatura. S’adreça a l’alumnat que vulgui perfeccionar la pràctica pedagògica en l’ensenyament de les llengües i la literatura, més enllà dels coneixements d’altres màsters orientats a la didàctica o de caràcter més generalista.

A causa de la pandèmia, la part presencial del màster s’oferirà en línia (mitjançant videoconferències sincròniques i altres mecanismes audiovisuals) per tal de facilitar el seguiment a aquells alumnes que no puguin assistir al campus universitari de la Universitat de les Illes Balears.

DifusióMCLL

Conferències Octubre MCLL

Informació: Universitat de les Illes Balears

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Nausica Solà