Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
20/10/2020

Llegir per parlar, llegir per aprendre

Política Lingüística i l’Associació Lectura Fàcil presenten els llibres Les invisibles, Massa boira i altres contes, La Colla de Sabadell, Cartes impertinents i Es madeishes esteles i quatre noves activitats de Llegir per parlar, llegir per aprendre.

L’acte tindrà lloc el 21 d’octubre a les 11 h i s’hi podrà accedir sol·licitant la inscripció mitjançant aquest formulari. Les persones inscrites rebran un enllaç amb l’accés a l’emissió.

 Llegir per parlar, llegir per aprendre és un material editat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la finalitat de reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua a través de la lectura.

El material consta d’una guia didàctica i tot un seguit de quaderns que proposen activitats de conversa a partir de la lectura de textos reals de tipologia diversa. Els quaderns 74, 75, 77 i 78 estan dedicats a les obres de lectura fàcil que es presenten en aquest acte.

El material es pot descarregar de la pàgina web de Llengua catalana:

http://gencat.cat/llengua/llegiuiparleu

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull