Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
10/04/2019

I Webinar Sercle a càrrec d’Albert Vilagrasa

El primer webinar organitzat per Sercle Internacional a càrrec d’Albert Vilagrasa tractarà el tema “La didàctica orientada a l’acció: ensenyar català per tasques”. La inscripció per a aquest seminari es realitzarà a través d’Eventbrite. Si es vol seguir el seminari en directe i poder interactuar amb el conferenciant, caldrà realitzar la inscripció abans del 15 de maig.

El seminari tindrà una durada aproximada d’1 hora, i hi haurà 30 minuts de torn obert de preguntes per poder interactuar directament amb l’Albert Vilagrasa. Un cop passada la data del seminari, s’obrirà un nou període de registre a Classonlive per a aquelles persones que vulguin visualitzar l’enregistrament del seminari en diferit.

Albert Vilagrasa Grandia és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Formació de Professors d’Espanyol com a Llengua Estrangera per la Universitat de Barcelona. Ha estat professor de català a l’Escola Oficial Idiomes i d’italià a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. Formador de professors en diferents cursos i postgraus organitzats per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Direcció General de Política Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Consorci per a la Normalització Lingüística, entre altres. És coautor de diversos articles i estudis de didàctica de la llengua, i de materials per a l’aprenentatge del català (Veus, Veus lectures, Gramàtica de l’A a la Z, A punt) i de l’italià (Bravissimo, Al dente). Actualment es dedica a la formació de professors, a l’anàlisi i a l’elaboració de material didàctic.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Georgina Alvarez