Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
09/12/2019

Gira de David Espinosa per les universitats de Granada, Salamanca i Compostel·la

Els dies 20, 21 i 26 de novembre, vam poder gaudir de la gira de David Espinosa pels lectorats de català de Granada, Salamanca i Santiago de Compostel·la. De la mà d’un artista d’allò més polifacètic, vam fer un recorregut pel teatre no convencional a Catalunya i a la resta d’Europa.

Entre la considerable assistència a l’espectacle, hi havia alumnes de català: de Filologia, però també d’altres facultats com la d’Història o de Comunicació Audiovisual. L’ocasió bé ho mereixia, perquè l’espectacularitat de la conferència pels nous formats teatrals aglutinava interessos variats i les expectatives foren més que satisfetes.

En paraules d’un dels alumnes que hi va assistir: “Barrejant les més pures avantguardes amb el teatre clàssic de “figures infantils”, ens va oferir un espectacle innovador, eclèctic, enginyós i subversiu. Jugant amb els temps, els llums, les imatges i les formes, Espinosa crea un univers de crítica social i política excel·lent. Amb el seu teatre rupturista, no va deixar indiferent a ningú.”

 

Molt agraïts per aquesta conferència tan espectacular,

Dolors, Eduard i Vasi

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Eduard Garcia