Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
19/05/2020

Estades lingüístiques virtuals 2020

Aquest any per causa de la crisi sanitària generada per la irrupció de la malaltia de la Covid-19, les estades lingüístiques que cada any organitza l’Institut Ramon Llull no es podran celebrar com fins ara.

Així, el Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears es programaran en format virtual. Serà una manera original i diferent de descobrir Andorra, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià des de casa i de poder avançar en el coneixement i la pràctica de la llengua interaccionant amb estudiants d’altres països i amb un professorat especialitzat.

També tindreu l’oportunitat de conèixer altres estudiants de català d’arreu del món i de fer-vos amics amb gent amb qui teniu molt en comú.

La durada de les tres estades serà  més reduïda respecte a les edicions anteriors (5 dies) i hi haurà sessions de llengua i  tallers sobre diferents aspectes de la cultura catalana i es programaran una graella de càpsules culturals variades i atractives (actuacions musicals, cinema, teatre, visites guiades a poblacions, museus, espais naturals, etc.)

Calendari i horari de les sessions síncrones:

  • XIX Campus universitari de la llengua catalana 2020 (del 27 al 31 de juliol)
    De 16:00 a 19:30 hores (UTC+2 hores)
  • Estada lingüística d’estiu a València (del 31 d’agost al 4 de setembre)
    De 09:00 a 12:30 hores (UTC+2 hores)
  • Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears (del 7 a l’11 de setembre)
    De 09:00 a 12:30 hores (UTC+2 hores)

El període de sol·licitud d’inscripció és del 19 al 29 de maig.

Aquest any la situació és extraordinària i el fet que una persona participi en les estades no penalitzarà de cara a l’any que ve. El 2021 les persones que hagin participat enguany al Campus o bé a les Estades de València i de les Illes Balears podran sol·licitar de participar-hi en les mateixes condicions que les persones que no hi hagin participat mai.

Trobareu també la informació a la nostra pàgina web:

https://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/estades_linguistiques_intro.cfm

Tenim moltes ganes que us hi apunteu i que hi participeu! Serà una experiència nova i única per a tothom! Ja ho veureu!

 

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull