Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
19/05/2020

Estades lingüístiques virtuals 2020

Aquest any per causa de la crisi sanitària generada per la irrupció de la malaltia de la Covid-19, les estades lingüístiques que cada any organitza l’Institut Ramon Llull no es podran celebrar com fins ara.

Així, el Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears es programaran en format virtual. Serà una manera original i diferent de descobrir Andorra, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià des de casa i de poder avançar en el coneixement i la pràctica de la llengua interaccionant amb estudiants d’altres països i amb un professorat especialitzat.

També tindreu l’oportunitat de conèixer altres estudiants de català d’arreu del món i de fer-vos amics amb gent amb qui teniu molt en comú.

La durada de les tres estades serà  més reduïda respecte a les edicions anteriors (5 dies) i hi haurà sessions de llengua i  tallers sobre diferents aspectes de la cultura catalana i es programaran una graella de càpsules culturals variades i atractives (actuacions musicals, cinema, teatre, visites guiades a poblacions, museus, espais naturals, etc.)

Calendari i horari de les sessions síncrones:

 • XIX Campus universitari de la llengua catalana 2020 (del 27 al 31 de juliol)
  De 16:00 a 19:30 hores (UTC+2 hores)
 • Estada lingüística d’estiu a València (del 31 d’agost al 4 de setembre)
  De 09:00 a 12:30 hores (UTC+2 hores)
 • Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears (del 7 a l’11 de setembre)
  De 09:00 a 12:30 hores (UTC+2 hores)

El període de sol·licitud d’inscripció és del 19 al 29 de maig.

Aquest any la situació és extraordinària i el fet que una persona participi en les estades no penalitzarà de cara a l’any que ve. El 2021 les persones que hagin participat enguany al Campus o bé a les Estades de València i de les Illes Balears podran sol·licitar de participar-hi en les mateixes condicions que les persones que no hi hagin participat mai.

Trobareu també la informació a la nostra pàgina web:

https://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/estades_linguistiques_intro.cfm

Tenim moltes ganes que us hi apunteu i que hi participeu! Serà una experiència nova i única per a tothom! Ja ho veureu!

 

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comentaris: 2

 1. Students find International Relations Research Paper Services as being of great assistance since they are able to complete their custom international research papers and international relations essay services on time.

 2. Those seeking education assignment writing services have an advantage of hiring online education assignment writers who are familiar with research papers on teaching & education for their Online Education Assignment Help.

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull