Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
06/02/2017

Estades lingüístiques d’estiu

Avatar

Autor:
Gemma Gil

Des de l’any 2003, un miler de persones han pogut completar durant l’estiu la seva formació lingüística en diversos territoris de parla catalana, gràcies a ajuts o a la participació en estades lingüístiques organitzades per l’Institut Ramon Llull, conjuntament o bé amb la col·laboració d’altres organismes i institucions. Algunes d’aquestes persones s’han dedicat posteriorment a la traducció literària del català a altres llengües, a la docència i la recerca relacionada amb els estudis catalans, a la gestió cultural o bé a altres feines en què el coneixement de la llengua catalana els ha estat un element de diferenciació respecte dels graduats en llengües majoritàries.

Enguany volem anar una mica més enllà i ampliar l’oferta de les estades lingüístiques viatjant una mica més per tot el domini lingüístic, des de València a Andorra passant per Palma i Girona:

  • Estada lingüística a València, Acadèmia Valenciana de la Llengua i Institut Ramon Llull. València, del 9 al 21 de juliol.
  • Campus universitari de la llengua catalana, Institut Ramon Llull i Govern d’Andorra. Girona i Canillo, del 23 de juliol al 6 d’agost
  • Estada lingüística a les Illes Balears, Institut Ramon Llull. Palma, del 3 al 15 de setembre

Una altra novetat és que la matrícula serà gratuïta, les persones seleccionades a participar en qualsevol de les tres activitats només s’hauran de fer càrrec del desplaçament d’anada i tornada  des de les seves localitats d’origen fins al lloc de celebració de les estades.

Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les tres  propostes formatives, l’estada a València, el Campus o bé l’estada a Palma. Us agrairem que pugueu informar els vostres estudiants d’aquestes novetats. Més endavant, cap el més de març, trobareu la informació detallada de les tres estades a www.llull.cat.

Àrea de Llengua i Universitats

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Gemma Gil