Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     

Concurs IRLats

Benvolguts i benvolgudes,

Recordeu que els estudiants tenen fins al 31 de maig per presentar IRLats al Concurs IRLats dedicat a la figura de Joan Brossa.

Com sabeu, aquest any celebrem el centenari del naixement de Brossa (Barcelona, 1919-1998). Brossa va ser un poeta en el més ampli sentit del mot ja que va produir poesia de tota mena (poesia literària, escènica, visual, objectual i urbana) en un acte de llibertat creativa.

Per a Joan Brossa no existien ni els gèneres ni les fronteres entre les arts. Tot era vàlid per expressar una mateixa realitat. A través del joc i de la transformació, el poeta ens obre un món on les coses no són el que semblen.

Brossa deia “Les coses importants s’aprenen però no s’ensenyen” i apostava per una pedagogia del descobriment. Tingueu, doncs,  les antenes ben posades com deia ell i enguany, per tal de retre homenatge al poeta, us proposem dedicar el Concurs IRLats convocat per l’Institut Ramon Llull a la figura del poeta.

Com cada any, el certamen s’adreça a estudiants de català de fora del domini lingüístic amb la intenció d’incentivar la creativitat en llengua catalana entre els estudiants estrangers. Els participants poden presentar les seves propostes des del 25 de març fins al 31 de maig, que s’aniran publicant al lloc web IRLats perquè puguin ser votades. El veredicte del jurat es farà públic l’11 de juny, i la persona guanyadora obtindrà una plaça al Campus Universitari de la Llengua Catalana de juliol de 2019.

Del microrelat guanyador se n’editarà un punt de llibre, i el finalista serà obsequiat amb un lot de llibres.

Les bases i les inscripcions al concurs IRlats es poden trobar a https://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/irlats_bases.cfm

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull