Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
08/12/2018

Castanyada a Zadar

Avatar

Autor:
Maite Coll

El passat 30 de novembre els lectorats de gallec i de català de la Universitat de Zadar vam organitzar la tradicional festa de la Castanyada-Magosto. Aquesta vegada vam celebrar-la al bar Indie; un bar relativament nou que hi ha a la península i que ens va semblar prou gran com per encabir els prop de 40 alumnes que van assistir a l’esdeveniment.

L’acte va comptar amb dues actuacions musicals: una de gallega i una de catalana. Des de Galicia, vam comptar amb la presència d’en Gabri (Dakidarría), que va cantar algunes cançons de la banda en acústic; i, des de Zadar, va actuar El Grup d’Ahir, un conjunt format especialment per a l’ocasió i que comptava amb algunes de les estudiants de català. El Grup d’Ahir va interpretar alguns dels principals hits del rock català, com ara Boig per tu, Dona estrangera, o Digue’m que m’estimes, entre altres.

També per a l’edició d’enguany vam oferir uns programes amb la lletra de les cançons als estudiants perquè s’animessin a corejar-les o, si més no, perquè poguessin endur-se un record de la vetllada a casa.

Aquest any la castanyada també va ser un èxit i els estudiants van quedar-ne molt contents. També els propietaris del bar l’endemà mateix ens felicitaven per la festa, satisfets per l’afluència d’estudiants i pel bon ambient que s’hi respirava.

Molts records des de Zadar!

Maite Coll

     

        

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Maite Coll