Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     

Carla Simón, Sergi López, Elena Martín i Meritxell Colell al 13è Cicle de Cinema Català de la Universitat de Massachusetts

Des de la Universitat de Massachusetts Amherst hem celebrat, del 17 al 20 de novembre, la tretzena edició del Massachusetts Catalan Film Festival, una “edició pandèmica” realitzada via Webinar. Les quatre sessions del festival han comptat amb uns dos-cents vint registrats i una alta assistència del professorat i estudiantat de la Xarxa Llull a Nord-Amèrica, així com d’altres llocs del món.

La primera sessió va comptar amb la directora i actriu Elena Martín, que va presentar i explicar el procés de creació de la seva primera pel·lícula, Júlia Ist. L’endemà, Sergi López va oferir una sessió doble per parlar de La vida lliure, de Marc Recha, i de la seva carrera com a actor. El tercer dia vam gaudir d’una xerrada de Carla Simón, que va revelar diversos aspectes d’Estiu 1993. Finalment, Meritxell Colell ens va parlar de Con el viento, una sessió que va tancar una edició marcada per la implicació tant dels panelistes, estudiants graduats de UMass, com dels nombrosos assistents que van tenir l’oportunitat de veure les pel·lícules i fer preguntes i comentaris als quatre convidats d’enguany.

Aquesta edició ha estat possible gràcies a l’esforç de l’Institut Ramon Llull i del programa d’Estudis Catalans de UMass, i ha estat organitzat per Barbara Zecchi i Guillem Molla.

Us animo a visitar i seguir la nostra pàgina de Facebook, on podreu veure les quatre sessions gravades, i la pàgina de Catalan Studies a UMass Amherst.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Guillem Molla