Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
05/12/2017

Cap de setmana de música en català a Liverpool amb Anaïs Vila

Després d’haver estudiat un any a la prestigiosa LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), fundada pel beatle Paul McCartney, Anaïs Vila va tornar a Liverpool per presentar el seu segon treball Fosc, cançons per veure-hi clar.

Actuació d’Anaïs Vila al 81 Renshaw

L’actuació de la santpedorenca, que va ser en format trio, va anar precedida per les actuacions dels joves talents John Farringnton i Enric Verdaguer. Organitzada per l’associació local Liverpool Acoustic i parcialment finançada per l’Institut Ramon Llull, la vetllada de divendres a la sala 81 Renshaw va ser un gust en tots els sentits. Anaïs Vila, que va publicar el seu segon àlbum el passat mes de setemebre, va regalar-nos les seves cançons més íntimes i punyents, que no van deixar indiferent a bona part de la comunitat catalana resident a Liverpool i als estudiants de català que hi eren presents, juntament amb la resta de públic que va omplir la sala fins a exhaurir-se les entrades.

A més a més, els estudiants de català de la Universitat de Liverpool van tenir l’oportunitat de conèixer l’artista i de gaudir d’un taller de reflexió sobre la composició de cançons en què Vila va explicar la seva trajectòria musical i va voler compartir la seva manera d’entendre la música i de compondre cançons. Tot això, combinat amb un seguit d’activitats pràctiques per als estudiants i d’alguna delícia en acústic, va arrodonir un excel·lent cap de setmana de música en català a la ciutat dels Beatles.

Joan Mas

Taller a la Universitat de Liverpool

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Joan Mas Font

Professor d'estudis catalans a la Universitat de Liverpool