Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
14/11/2018

Arriba la primera assemblea general de SERCLE

Durant les passades Jornades Internacionals per a Professors de Català, que van tenir lloc a mitjans de juliol a Palma, es va donar a conèixer la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE), un projecte que pretén aglutinar persones que es dediquen a la recerca i l’ensenyament de la llengua i la cultura catalana per a alumnes no catalanoparlants. Des de llavors hem rebut diverses idees i propostes que, sumades a les inicials, ens agradaria compartir i debatre amb tots els membres de SERCLE (i si encara no sou membres, us en podeu fer aquí!).

Per això hem convocat la primera assemblea general de socis, que tindrà lloc el dissabte 22 de desembre de 2018 a les 18.30 h a l’Espai UVic-UCC Barcelona, C. Via Augusta, 123 de Barcelona. S’hi podrà participar de manera presencial o virtual, però cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a la següent adreça: sercleinternacional@nullgmail.com. També ens podeu enviar temes que us agradaria tractar en aquest mateix correu, fins uns dies abans de la data de l’assemblea.

Si encara no coneixeu el projecte, podeu trobar més informació a la nostra pàgina web i també als perfils de Facebook i Twitter. Us animem a fer córrer la veu també entre els vostres contactes per tal d’arribar a tothom que estigui interessat en aquest nou projecte: lectors de català a l’exterior, professors del Consorci per a la Normalització Lingüística, d’Escoles Oficials d’Idiomes o de Serveis Lingüístics, investigadors de l’ensenyament de llengua i cultura catalana i qualsevol persona que senti que pot encaixar a SERCLE.

Ens encantaria poder saludar-vos a tots el dia 22!

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

David Ginebra