Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
26/04/2017

9th Catalan Film Festival de la Universitat de Massachusetts

Avatar

Autor:
Gemma Gil

Carla Subirana i Montse Armengou al 9th Catalan Film Festival de la Universitat de Massachusetts

La Universitat de Massachusetts va comptar amb la presència de les directores Carla Subirana i Montse Armengou en el marc de la novena edició del Catalan Film Festival, enguany dedicada a “Aging, Memory Loss and Sickness”. El cicle va arrencar el 21 de març amb Montse Armengou i el documental Pòlio, crònica d’una negligència, una sessió que va despertar la curiositat del nombrós públic assistent davant les atrocitats del franquisme.

El passat dilluns 3 i dimarts 4 d’abril, Carla Subirana va oferir als alumnes de Catalan Culture i Aging Studies and Cinema una master class sobre el llenguatge cinematogràfic del documental creatiu, així com la presentació i posterior debat de la pel·lícula Nedar, que va generar un gran interès per la relació que s’estableix entre malaltia, memòria històrica i memòria personal.

El Catalan Film Festival at UMass continua fins al 18 d’abril, coincidint amb l’inici de les activitats programades per a Sant Jordi.

Aquestes activitats són possibles gràcies a l’ajut de l’Institut Ramon Llull, el departament de Languages, Literatures, and Cultures de UMass, els programes de Spanish and Portuguese i Modern European Studies de UMass, Smith College i l’Ambaixada espanyola a Washington.

Us animo a visitar i seguir la pàgina de facebook del cicle: https://www.facebook.com/CFFUMass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Gemma Gil