Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     

34es Jornades internacionals per a professorat de català

Des de l’Institut Ramon Llull estem preparant una nova edició de les Jornades internacionals per a professorat de català, adreçades a totes les persones que exerciu com a docents de la Xarxa universitària d’estudis catalana a l’exterior.

Les 34es Jornades internacionals per a professorat de català se celebraran a la Universitat de València, entre els dies 21 i 24 de juliol de l’any que ve. La sessió inaugural es preveu que sigui el dimarts, dia 21, a la tarda i la de cloenda el divendres, dia 24, al migdia.

Les Jornades són el principal espai de formació adreçat al professorat de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior. També són un punt de trobada, debat i reflexió per compartir projectes i experiències didàctiques, amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat i la innovació de la docència i consolidar progressivament la presència del català a l’exterior.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comentaris: 1

  1. Isabel, 26/11/2019

    Que bé! Desprées de tants anys ensenyant català a Roma, m’adono que aquestes jornades que organitzeu m’han estat molt útils per agafar idees, estar al dia i sobretot acumular nova energia.

Ignasi Massaguer