Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     

34es Jornades internacionals per a professorat de català

Des de l’Institut Ramon Llull estem preparant una nova edició de les Jornades internacionals per a professorat de català, adreçades a totes les persones que exerciu com a docents de la Xarxa universitària d’estudis catalana a l’exterior.

Les 34es Jornades internacionals per a professorat de català se celebraran a la Universitat de València, entre els dies 21 i 24 de juliol de l’any que ve. La sessió inaugural es preveu que sigui el dimarts, dia 21, a la tarda i la de cloenda el divendres, dia 24, al migdia.

Les Jornades són el principal espai de formació adreçat al professorat de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior. També són un punt de trobada, debat i reflexió per compartir projectes i experiències didàctiques, amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat i la innovació de la docència i consolidar progressivament la presència del català a l’exterior.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comentaris: 2

  1. Isabel, 26/11/2019

    Que bé! Desprées de tants anys ensenyant català a Roma, m’adono que aquestes jornades que organitzeu m’han estat molt útils per agafar idees, estar al dia i sobretot acumular nova energia.

  2. tyretwrw, 11/07/2023

    كيفية تنظيف المكيف
    تحضير عوامل التنظيف.
    أفضل طريقة لتنظيف وحدة التكييف هي استخدام صابون لطيف أو منظف. تجنب استخدام المبيض أو الخل. كلاهما يؤدي إلى تآكل المعادن ، مما يؤدي إلى تآكل المعدات. نوصي أيضًا بارتداء نظارات واقية وقفازات.
    القطع الكهربائي:
    قبل أن تبدأ المرأة التنظيف بأمان ، افصل مكيف الهواء عن مصدر طاقة مكيف الهواء وافصل وحدة تكييف الهواء في النافذة.
    تنظيف الغطاء الخارجي:
    تحتوي معظم وحدات تكييف الهواء على خطافات داخلية أو مشابك يجب إزالتها من أجل فك الصندوق ، لذا نظف الجزء الخارجي من الجهاز بالمنظف أو الصابون أو بيروكسيد الهيدروجين قبل استخدام المنظفات. يجب تنظيف الغبار جيدًا قبل مسح المنطقة.
    إزالة الفلتر وتنظيفه:
    بمجرد إزالة الغطاء ، يجب تغطية الأجزاء الداخلية من مكيف الهواء لمنع الغبار الآخر من الدخول أثناء التنظيف. قد تشتمل بعض مكيفات الهواء على نوافذ وفلاتر قابلة لإعادة الاستخدام ، بينما قد يشتمل البعض الآخر على فلاتر يمكن التخلص منها ومخصصة للاستخدام. استبدله كل 3-6 أشهر. لإعادة الاستخدام ، يجب مسح الفلتر لإزالة الغبار.
    استخدام المياه:
    بعد إزالة الغبار وتغطية مصدر الطاقة ، يوصى برش الهواية والمروحة جيدًا بالماء لإزالة كل الغبار.
    دعها تجف جيدا.
    وحدة تكييف النافذة بحاجة إلى التجفيف. اترك وحدة تكييف النافذة تجف لمدة ساعة أو ساعتين ، ثم أعد توصيلها وشغلها مرة أخرى.

    شركة تنظيف مكيفات بالقطيف

Avatar

Ignasi Massaguer