Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
15/12/2019

Conferència d’Andreu Bosch a la Universitat de Tübingen

El passat divendres 13 de desembre, el filòleg i lingüista Andreu Bosch i Rodoreda va fer una conferència per als estudiants de català i professors del Romanisches Seminar de la Universitat de Tübingen.

La conferència, que duia per títol “El català llengua d’Europa. De la normativització al món digital i a l’Internet”, va tenir molt bona acollida i va causar molt interès. Després d’una breu introducció sobre les característiques sociolingüístiques més importants de la llengua catalana, es va fer un repàs de la multiplicitat de recursos digitals que existeixen per a usuaris i professionals de la llengua, la qual cosa va ser de gran utilitat per a la majoria dels assistents. En acabar la conferència hi va haver un torn de preguntes i comentaris en què el públic va aprofitar per aprofundir en algun dels temes tractats.

Andreu Bosch, va aprofitar l’ocasió per parlar de la tasca que desenvolupa l’Institut Ramon Llull per difondre el català arreu del món. Recordau que ell va ser cap de l’Àrea de Llengua i Universitats durant sis anys i, entre molts altres convenis, va signar la plaça de la pròpia universitat de Tübingen.

Gràcies a l’IRL i al Romanisches Seminar per donar-nos l’oportunitat de rebre’l a la nostra universitat i gaudir de la seva conferència.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Maria Burguera