Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
26/09/2018

II Festival Internacional de Scrabble en Català 2018

Avatar

Autor:
Neus Crisol

La llengua catalana, novament present a una competició internacional de Scrabble!

Emmarcat en el Mattel World Scrabble Championship organitzat per Mattel i Mindsports Academy i, pel que fa al català, la Federació Internacional de Scrabble en Català, jugadors d’arreu del món es trobaran en la gran festa anual de l’Scrabble, que enguany se celebrarà a la ciutat anglesa de Torquay, del 22 al 28 d’octubre de 2018.
Durant una setmana, es desenvoluparan les diverses competicions del campionat on l’Scrabble en llengua catalana tindrà el seu lloc, al costat de l’Scrabble en anglès, en francès, en espanyol, en alemany i en noruec.
El Mattel World Scrabble Campionship és la cita ineludible per als milers d’aficionats d’aquest joc arreu del món i la FISC hi serà present un any més, fent palesa en aquest fòrum internacional la vitalitat d’aquest joc en la seva versió catalana.

El nostre campionat, el II Festival Internacional de Scrabble en Català, se celebrarà dissabte 27 d’octubre al Riviera International Centre (Torquay, Devon, Anglaterra).

Serà un campionat clàssic de sis rondes a sac complet, amb els reglaments de la FISC. La llista de paraules usada serà el LEXIMOTS.

El cronograma és:
9.30 h – inscripcions
9.45 – 18.30 h – rondes 1 a 6
18.30 – lliurament de trofeus

Més informació

Font: Direcció General de Política Lingüística

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Neus Crisol