Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
15/07/2018

Convocatòria de comunicacions: Congrés sobre música popular contemporània a Varsòvia

Amb aquest congrés, que se celebrarà a Varsòvia el 22 i 23 de novembre de 2018, pretenem aprofundir en la manera com els moviments de la música popular contemporània posteriors a la Transició i a la Revolução dos Cravos van marcant el compàs de la literatura i l’art en les cultures minoritzades peninsulars a les quals els estatuts d’autonomia, la cooficialitat de la llengua o les televisions autonòmiques, entre d’altres factors, obren un nou panorama i noves possibilitats. Volem centrar-nos no només en els/les protagonistes d’aquests moviments, sinó també en la influència que van exercir en generacions posteriors i la rellevància que cobra la figura del/la músic/a-escriptor/a.

A més, està previst que hi participin com a ponents i com a intèrprets musicals els següents artistes: María Xosé Silvar Sés, Xavi Sarrià, Asier Serrano i Alberto Fernandes.

El termini per presentar propostes de comunicació finalitza el 31 d’agost. Teniu més informació en els documents de la convocatòria adjunts (word i pdf).

Animeu-vos-hi!

cfp marcant un nou ritme IRL

cfp marcant un nou ritme IRL

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Alfons Gregori