Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
08/10/2019

Webinars de tardor de SERCLE

Comença el curs i tornen els webinars de la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE). Els seminaris en línia són gratuïs i tindran una durada aproximada d’1 hora, seguida d’uns 30 minuts de torn obert de preguntes per a interactuar directament amb els ponents.

El seminari del 18 d’octubre (divendres, de 15 a 16:30) estarà a càrrec del professor Joan Tomàs Pujolà (UB) i tractarà sobre el tema “La competència digital del professorat: indispensable en la docència de llengües“. En aquest webinar ens endinsarem en el document oficial  Marc Europeu per a la Competència Digital del Professorat (DigCompEdu) per analitzar què ens implica com a professors de llengua i que hem de tenir en compte a l’hora de desenvolupar la nostra competència digital.

El seminari del 8 de novembre (divendres, de 15 a 16:30) el dirigirà Llorenç Comajoan (UVic), que parlarà sobre les “Opcions didàctiques per a l’ensenyament de la gramàtica en català com a LE-L2“. En aquest webinar es justificarà la inclusió de l’ensenyament de la gramàtica a l’aula de català i es presentaran diferents opcions didàctiques per fer-ho. Es presentaran les opcions a partir de les evidències obtingudes en estudis d’adquisició de segones llengües i de didàctica. Al final, es deixarà un temps perquè els assistents al webinar puguin formular els seus dubtes o preguntes.

 
Aquests webinars ofereixen una oportunitat única de seguir formant-nos com a professors de català com a LE/L2 durant el curs escolar. Des de SERCLE us convidem a tots a participar-hi.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comentaris: 1

  1. Gemma Castañé, 08/11/2019

    Estic intentant entrar al III webinar i no he rebut cap correu amb la contrasenya . Me la podeu enviar si us plau? gcastanye@nullcpnl.cat