Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
06/03/2018

Visita a la Universidad Autónoma de Madrid

La passada setmana de febrer que començava el dia 19 el lector de català de la Universität Leipzig, Àlex Mir Romero, va visitar les classes de la col·lega lectora Júlia Llompart Esbert a Madrid. Es tracta d’una visita per a intercanviar experiències docents, afermar els vincles entre totes dues universitats i promocionar entre l’alumnat els estudis de català.

 

Les classes de llengua d’aquella setmana van ser conduïdes pel convidat que va comptar amb la col·laboració i connivència de la resident, que, paral·lelament, condueix també l’assignatura de Multilingüisme i llengües en contacte que va comptar amb l’assistència i participació activa en els debats de l’invitat. Així mateix, es va dur a terme un seminari sobre traducció català-espanyol que va atraure a una trentena d’alumnes que van endur-se, creiem, un bon regust de boca quant a com de proper, fàcil i amè és aprendre català quan ets hispanoparlant.

 

Esperem que aquesta visita serveixi perquè els estudiants madrilenys s’interessin com més va més pel català, tant a la seva ciutat com quan decideixin triar destinació d’Erasmus i per a poder col·laborar més estretament entre tots dos centres en el futur.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Júlia Llompart