Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
13/05/2018

Sant Jordi a la Universidad Nacional Autónoma de México

Un any més, la pluja habitual d’aquesta època de l’any va deixar-nos celebrar la diada de Sant Jordi abans de caure en forma de xàfec. Dia 26 d’abril, el jardí de l’Escuela Nacional de Lenguas Extranjeras de la Universidad Nacional Autónoma de México va acollir la celebració organitzada pels estudiants de català.

Enguany tampoc no hi podia faltar el recital de poesia a càrrec dels estudiants, recollit en una casolana antologia bilingüe, en què vam poder gaudir de la lectura de poemes de Vicent A. Estellés, Felícia Fuster, Biel Mesquida, Gabriel Ferrater, entre d’altres. Després del recital, va arribar la música i es van animar a cantar i tocar des de SAU a Els amics de les Arts passant per Pau Alabajos i Sopa de Cabra. Va ser tota una sorpresa poder gaudir d’una versió en català d’una de les clàssiques d’Agustín Lara.

En la ja gairebé tradicional mostra gastronòmica es va convidar als assitents a dinar de coques, de panellets, de pa amb tomàquet, d’empanades, pastes i, l’estrella de cada any, la paella.

Un cop ben assadollats, vam passar als jocs i van haver de posar a prova els seus coneixements sobre llengua i cultura a fi d’aconseguir arribar als premis del sorteig final de productes catalans i -el més preuat- llibres!

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Laura Creixell