Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
29/01/2020

Nova convocatòria per a programes de doctorat i beques FUOC

Avatar

Autor:
Neus Crisol

Etiquetes: , ,

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) presenta un nou programa de doctorat en Humanitats i Comunicació per al curs acadèmic 2020-2021

Els sol·licitants trobareu informació sobre el procés de sol·licitud, els continguts i l’organització del  programa a la pàgina web. Et recomanem que sol·licitis accés al programa que i que contactis amb l’investigador o investigadora que s’encarregui de la proposta de tesi que més t’interessa.

L’Escola de Doctorat de la UOC convoca beques per a fer els estudis de doctorat. Les beques UOC – Escola de Doctorat per a la realització de tesis doctorals comporten la dedicació exclusiva de l’estudiant i la seva incorporació física a les instal·lacions de la Universitat. La durada màxima de les beques és de 3 anys i s’han de renovar anualment. Aquesta renovació és condicionada a la consecució, per part de l’estudiant beneficiari de la beca, dels objectius formatius i de recerca que li corresponguin. 

El programa també ofereix la possibilitat de cursar doctorats industrials, en els quals els millors sol·licitants podran aconseguir beques amb acords amb empreses. Els doctorands i doctorandes que cursin un doctorat industrial tindran un supervisor a la universitat i un tutor a l’empresa.

La UOC és una universitat en línia totalment acreditada amb base a Barcelona i que forma més de 70.000 estudiants de tot el món. La Universitat acull els estudiants que vulguin desenvolupar la seva recerca en un entorn internacional i altament qualificat i en un programa de doctorat que forma part del procés de Bolonya.

Consulta’n tota la informació: https://estudis.uoc.edu/ca/doctorat

Font: UOC

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Neus Crisol