Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
23/12/2020

Celebració nadalenca entre la UAM i la Uni Saarland

Els grups de català de la Universität des Saarlandes i de la Universidad Autónoma de Madrid hem volgut acabar aquest any certament estrany amb una nota positiva i, durant el mes de desembre, des de les dues universitats hem celebrat el Nadal des de la distància i en diferit, però junts! Els alumnes han preparat un vídeo individual explicant com celebren normalment les festes en el qual també han compartit un bon record del 2020. A més, hem creat un arbre dels desitjos on hem escrit els nostres desitjos per a l’any 2021.

Naturalment, gairebé tots coincidim que durant les vacances de Nadal ens trobem amb la família per menjar molt i coses bones… i que aquest any seran unes festes diferents. I, naturalment també, estem d’acord que aquest han hem après a valorar més les relacions que tenim amb les persones que ens estimem… i que desitgem un any 2021 millor i ple de vídeos d’animalets!

Aquí podeu veure l’arbre dels desitjos

I aquí us deixem amb algunes imatges dels vídeos que hem fet (un xic editades per qüestió de drets d’imatge) i tant de bo també poguéssim compartir amb vosaltres com hem rigut mirant-los!

Que tingueu molt bones festes i un feliç any nou!

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Laura Obradors Noguera