Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     

El teatre de Lluïsa Cunillé arriba a Londres

Queen Mary Catalan Seminar – El teatre de Lluïsa Cunillé

Aquesta temporada (2017-2018) el Teatre Nacional de Catalunya presentarà tres produccions del teatre de Lluïsa Cunillé. Per coincidir amb aquest programa excepcional, el Centre for Catalan Studies a Queen Mary University of London presentarà, el proper dimarts 5 de desembre, un vespre dedicat al treball de la dramaturga catalana. En el marc dels seminaris de recerca, el primer esdeveniment serà una xerrada-diàleg amb el director del TNC, Xavier Albertí, i el dramaturg i director de teatre Jordi Prat i Coll, qui ha posat en escena l’obra Après moi le déluge que es va estrenar el mes passat a Barcelona.

El segon esdeveniment del vespre serà la representació de l’obra Islàndia (estrena al Regne Unit) traduïda a l’anglès pel professor John London i posada en escena pel grup de teatre PartSustpended sota la direcció de Hari Marini, directora i professora del Departament de Teatre de Queen Mary University of London.

Aquests dos esdeveniments especials que comptaran amb la participació de directors, crítics i traductors, tenen l’objectiu de celebrar el teatre d’una de les dramaturgues més conegudes que ha donat Barcelona en els darrers vint anys.

En col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya, L’Institut Ramon Llull, i el grup de teatre PartSuspended.

 


 PROGRAMA

5 de desembre 2017

17.30 – Francis Bancroft building, aula 3.40

Seminari amb Xavier Albertí, director del Teatre Nacional de Catalunya i Jordi Prat i Coll, dramaturg i director de teatre

7.30pm – FADS Studio – Arts Two

Representació de Iceland (work-in-progress) pel grup de teatre contemporani PartSuspended, sota la direcció de Hari Marini.

Els interessats en assistir als dos esdeveniments hauran d’indicar-ho en el moment de reservar les entrades.

https://www.eventbrite.co.uk/e/qmcs-the-theatre-of-lluisa-cunille-seminar-and-performance-tickets-34798956616

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Carme Calduch