Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
18/04/2020

Concurs fotogràfic: Sant Jordi a la Xarxa

Avatar

Autor:
Pol Masdeu

Enguany, i malgrat les circumstàncies del moment, volem continuar celebrant Sant Jordi! És per això que diversos lectorats de català d’arreu del món, de la Xarxa Llull, ens hem unit per fer d’aquesta celebració un espai conjunt on explicar i compartir què és per a nosaltres aquesta celebració.

Però… qui són els protagonistes d’aquesta iniciativa? Els estudiants de la Xarxa Llull i tothom que s’hi vulgui sumar!

En què consisteix?

  • Interpreta la Diada de Sant Jordi en una fotografia. Volem saber què és per a tu Sant Jordi: comparteix una imatge significativa i, si ho vols, posa-hi un títol explicatiu, un peu de foto, una cita literària… Fes volar la imaginació! Aprofita material que tinguis per casa, fotografies que hagis fet, disfressa’t, fes muntatges… el que vulguis! Presentem tres categories:
    • Original: la fotografia que sigui més diferent, esbojarrada, divertida… 
    • Literària: aprofita per retratar un vers, un fragment literari, una citació… o busca una imatge on els llibres siguin els protagonistes.
    • Reinterpretativa: intenta reflectir un canvi de perspectiva i/o una reflexió sobre els valors socials de la festa i la llegenda. 
  • Penja la fotografia a les xarxes socials Twitter i/o Instagram. Si no tens perfil a les xarxes o et fa una mica de vergonya penjar-ho, pregunta al teu professor/a si pot encarregar-se’n.
  • Utilitza les etiquetes #XarxaLlull i #BooksAndRoses. Recorda que si decideixes pujar la fotografia a les teves xarxes socials i les tens privades no la podrem veure!  Etiqueta la teva universitat a la localització de la fotografia. 
  • Tens més d’un dia per pensar-hi! Tot i que Sant Jordi és el dia 23, tens temps des del dimarts 21 a les 00.01 h fins al diumenge 26 d’abril a les 23.59 h per a participar-hi. 
  • Seràs protagonista del blog de la “Xarxa Llull”! D’entre tots els participants de cada lectorat, escollirem les propostes més originals i divertides i les compartirem al blog perquè els estudiants de català de tot el món les puguin veure!
  • I amb premi! A més, d’entre totes les propostes, n’hi haurà tres de guanyadores! Un jurat format pels lectors organitzadors decidirà quina de les propostes s’adiu més a cada categoria. De part de l’Institut Ramon Llull, els autors/es de les fotografies premiades rebran un lot de llibres de literatura catalana.
  • El dijous 30 d’abril coneixerem els/les guanyadors/es del concurs. L’organització es posarà en contacte amb els afortunats/des a través d’un missatge privat per les xarxes socials o per correu electrònic, a través del lector de la seva universitat.

Si teniu algun dubte o comentari, no dubteu a fer-nos-ho saber! Escriviu al vostre professor/a i, si no formeu part de cap universitat de la Xarxa Llull, podeu enviar un correu a:

adelgado@nullxarxallull.cat – Universitat Lliure de Berlín (Alemanya)

pmasdeu@nullxarxallull.cat – Universitat de Sheffield (Regne Unit)

Compartiu cultura i literatura a les xarxes, animeu-vos a celebrar Sant Jordi amb nosaltres!

BASES EN ALEMANY

BASES EN ANGLÈS

BASES EN FRANCÈS

BASES EN ROMANÈS

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Pol Masdeu