Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
09/12/2020

Club de lectura amb Marta Orriols

 

A la Universitat Queen Mary de Londres no volíem acomiadar l’any sense fer alguna cosa especial. Després d’aquests mesos tan estranys i d’un inici de curs tan poc habitual, volíem dir adéu al 2020 amb una mica de goig. I què fa més goig que parlar de literatura? I si, a més, discutim una obra amb la seva autora? Sona bé, oi? Doncs aquesta és la nostra proposta!

El dia 16 de desembre, a les 20h (hora londinenca, per tant, les 21h als Països Catalans) ens reunirem a través de Zoom per parlar del llibre Aprendre a parlar amb les plantes, de Marta Orriols. I sí! Marta Orriols s’unirà a nosaltres, cosa que vol dir que li podrem fer preguntes sobre el llibre i compartir-hi les nostres impressions. També hi assistiran la traductora del llibre del català a l’anglès, Mara Lethem, i representants de l’editorial londinenca Pushkin Press. Durant l’activitat, segurament anirem alternant català i anglès, perquè tothom hi pugui dir la seva.

És una activitat oberta a tothom que hi vulgui assistir (no només estudiants, i no només de Regne Unit). Això sí, és necessari registrar-se en aquest enllaç:

Queen Mary Catalan Book Club Tickets, Wed 16 Dec 2020 at 20:00 | Eventbrite

Ens hi veurem? 🙂

 

Autora: Isabel Crespí

Organitzat per: Centre for Catalan Studies (QMUL), Institut Ramon Llull i Pushkin Press

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Isabel Crespí