Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
24/04/2020

Cinema en català (pre-COVID-19) a Lisboa

El passat 4 de març la Universitat de Lisboa va acollir el Festival Cinelínguas, i “Jean-François o el sentit de la vida”, de Sergi Portabella, va ser una de les pel·lícules participants. Aquest festival integra pel·lícules d’algunes de les llengües que es poden aprendre a la Facultat de Lletres per visibilitzar aquest ensenyament i també per compartir aspectes culturals i artístics amb l’alumnat. 

Van haver-hi dues visualitzacions, una en català sense subtítols, pensada especialment per als alumnes de nivells més avançats, i una altra amb subtítols en castellà, per a l’alumnat principiant i també per al públic en general de la Universitat. 

La pel·lícula és accessible, no té diàlegs massa complicats i, en general, va agradar molt. Va ser també un moment agradable compartit entre tothom abans d’aquesta situació tan complicada. 

La projecció va ser possible gràcies a la col·laboració de l’institut Ramon Llull i al conveni establert amb l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Lucía Medea García López