Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
22/10/2020

VII Viquimarató de la Llengua Catalana

Des de l’Institut Ramon Llull convidem tot el professorat de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior a participar amb els seus estudiants a la VII Viquimarató de la Llengua Catalana, que el Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i l’Amical Wikimedia organitzen durant la setmana del 6 al 13 de novembre. L’edició d’enguany se centra en lingüistes dels territoris de parla catalana.

La novetat principal d’aquesta setena edició és que per primera vegada s’ha comptat amb la implicació dels set territoris on es parla català: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

A causa de la pandèmia, enguany la Viquimarató es desenvoluparà únicament en línia i durarà una setmana sencera, en comptes d’una nit (la Nit Digital), com en edicions anteriors.  L’activitat es donarà a conèixer a la xarxa amb l’etiqueta #ViquiLlengua7x7.

Durant la setmana de la #ViquiLlengua7x7,  els voluntaris ampliaran les entrades a la Viquipèdia dels principals lingüistes catalans. El repte és aconseguir crear o ampliar com a mínim 50 articles dels 70 lingüistes que es proposen (o d’altres amb el perfil adequat per formar part de la Viquipèdia).

La participació a l’esdeveniment és gratuïta, però cal apuntar-s’hi prèviament: coordinacio@nullwikimedia.cat

Si ja disposeu d’un compte a la Viquipèdia, us podeu inscriure a la Viquimarató directament des d’aquí.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Nausica Solà