Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
21/05/2018

Sant Jordi a Granada

El 23 d’abril vam celebrar Sant Jordi a la Universitat de Granada. Com hem anat fent aquests darrers anys, durant tot el matí, omplírem l’entrada de la facultat de Traducció i Interpretació amb una paradeta de llibres d’intercanvi i de material divulgatiu (de l’Institut Ramon Llull i de la Institució de les Lletres Catalanes), i de roses fetes pels estudiants.

Al vespre, oferírem un recital poeticomusical amb la pianista catalana Ana López, que interpretà peces de Pau Casals, i els estudiants de català de la universitat, que recitaren poemes d’escriptors d’arreu dels Països Catalans: Glòria Julià, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Salvador Espriu, Maria-Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés i Joana Raspall. En acabar, repartírem una rosa (ensucrada) per a cadascun dels assistents.

L’acte, que va tenir lloc a la Galeria Toro, va comptar amb una seixantena d’assistents, entre estudiants i públic en general, i estava inclòs dins la programació de la Feria del libro de Granada 2018 (http://www.ferialibrogranada.org/agenda/lunes-23-de-abril/).

Valoram molt positivament l’assistència al recital i la implicació dels estudiants en aquest acte on s’uniren música i poesia.

Aquí teniu unes quantes fotografies de la paradeta i del recital: https://we.tl/cceVITTa9t

http://romanicas.ugr.es/pages/tablon/*/actos-y-eventos/galeria-toro-presenta#.WwMPqqSFOUk

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Laura Forteza