Blog Xarxa Llull

     
11/12/2018

Preinscripció 7a TIPECE Madrid

Us escrivim per comunicar-vos que s’obre el període de preinscripció de la 7a Trobada Internacional de Professors i Estudiants de Català a l’Exterior (TIPECE), que tindrà lloc a Madrid, del 3 al 5 d’abril de 2019.

De moment, aquesta és la informació que us volem fer arribar:

  • Les persones interessades a assistir-hi, han d’emplenar el formulari que us fem arribar i fer un primer pagament de 30 € per tal de cobrir part de les despeses de l’allotjament i assegurar-nos, d’aquesta manera, el nombre d’inscrits a la Trobada. Nosaltres gestionarem l’allotjament per a les nits del 3 i 4 d’abril de 2019. Si algú es vol quedar més dies a Madrid, s’ha d’encarregar de cercar i reservar l’allotjament pel seu compte. Recordau que les despeses de l’allotjament i del bitllet aniran a compte vostre. Informau-ne els vostres estudiants perquè quedi ben clar i no hi hagi cap malentès.

    Formulari preinscripció 

  • La data límit per formalitzar la preinscripció és el 18 de gener de 2019.
  • Esperam poder concretar-vos el tema de l’allotjament al més aviat possible, però de moment necessitam tenir una previsió del nombre d’inscrits per tal de poder-ho gestionar.
  • Aviat us farem arribar també la difusió que en farem per mitjà de les xarxes socials.
  • De moment, si necessitau aclarir cap dubte, ens podeu escriure a na Júlia Llompart o a mi al nostre correu electrònic o a Slack, que és el nou mitjà que decidírem que empraríem a partir d’ara.
Esperam que en pugueu fer difusió entre els vostres estudiants a les vostres universitats i que vosaltres també us animeu a participar-hi!

Júlia Llompart (UAM) i Laura Forteza (UGR)

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Laura Forteza