Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
06/03/2018

La Plaga i Neus Ballús: claus de l’èxit de la primera sessió del Cicle de Cinema Català a la UAM

El passat dimecres 21 de febrer, va iniciar a la Universidad Autónoma de Madrid el Cicle de Cinema Català: Noves Tendències amb la projecció de la pel·lícula La Plaga i el posterior debat amb la seva directora i guionista, Neus Ballús, via Skype. Gairebé una vintena de persones van gaudir del drama/docuficció guanyador del Gaudí a la Millor Pel·lícula (2014) i van tenir la gran oportunitat de dialogar sobre el film amb la brillant Neus Ballús i, breument, amb el director de fotografia, Diego Dussuel.

El cicle compta amb tres projeccions més: Estiu 1993 (Carla Simón) el 14 de març, La propera pell (Isaki Lacuesta) l’11 d’abril –projecció que comptarà amb la presència i debat amb el director i amb la impartició d’un seminari sobre cinema a càrrec del cineasta– i La mort de Louis XIV (Albert Serra) el 9 de maig.

El cicle ha estat organitzat conjuntament per Júlia Llompart, María Luisa Ortega, Minerva Campos i Alejandra Crescentino i subvencionat per l’Institut Ramon Llull, el Departamento de Lingüística, Lenguas Modernas, Fª de la Ciencia, Tª de la Literatura y Literatura Comparada i el Máster EALyC de la UAM.

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Júlia Llompart