Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
02/04/2019

Estades lingüístiques d’estiu

El dia 7 de maig s’acaba el termini per presentar sol·licituds a les tres estades d’estiu que organitza l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració d’altres organismes i institucions.

Participar en una de les estades formatives és una oportunitat única perquè els estudiants podran viure en català uns dies. Feu-ne difusió!

  • Estada lingüística a València, Acadèmia Valenciana de la Llengua i Institut Ramon Llull.

València, del 7 al 19 de juliol.

  • Campus universitari de la llengua catalana, Institut Ramon Llull i Govern d’Andorra

Girona i Canillo, del 21 de juliol al 4 d’agost

  • Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears, Institut Ramon Llull.

Palma, de l’1  al 13 de setembre

Com l’any passat, la matrícula serà gratuïta, les persones seleccionades a participar en qualsevol de les tres activitats només s’hauran de fer càrrec del desplaçament d’anada i tornada  des de les seves localitats d’origen fins al lloc de celebració de les estades.

Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les tres  propostes formatives, l’estada a València, el Campus o bé l’estada a les Illes Balears. Us agrairem que pugueu informar els vostres estudiants d’aquestes novetats.

Trobareu la informació detallada de les tres estades a www.llull.cat i esperem que en feu difusió entre els vostres estudiants.

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull