Blog Xarxa Llull

     

Cursos de preacollida per a estudiants erasmus

Com cada any,l’IRL ofereix la possibilitat d’impartir cursos de preacollida en el cas que a la vostra universitat hi hagi estudiants que tinguin previst de participar en algun programa d’intercanvi universitari en una universitat de parla catalana.  La durada dels cursos és de 30 hores impartides de forma intensiva. Els cursos s’ofereixen presencialment i també en la modalitat semipresencial per mitjà de l’entorn virtual d’aprenentatge Parla.cat.

L’objectiu és que els estudiants puguin adquirir unes nocions prèvies i bàsiques de llengua catalana i despertar-los l’interès vers el català per tal que un cop arribin a terres catalanes puguin continuar l’aprenentatge a les universitats.  El curs també inclou continguts culturals que els ajudaran a conèixer la realitat i el funcionament de la societat catalana.

Com organitzar un curs

Per sol·licitar la col·laboració de l’IRL cal que ens adrecis un correu electrònic i ens informis de les dates previstes per a la realització del curs i del nombre aproximat d’inscrits.

Els requisits per poder organitzar-lo són:

  1. a) que hi hagi un mínim d’inscrits (l’IRL ho determinarà en les converses amb els professors que ho sol·licitin).
  2. b) que els estudiants, que no paguen matrícula per fer el curs, NO siguin els mateixos que ja estan inscrits en els cursos de llengua, cultura i/o literatura catalanes a les seves universitats respectives.

Una vegada, el professor rep el vistiplau de l’IRL per tirar endavant el curs, també s’ocuparà d’aconseguir una aula a la universitat i de preveure un horari que pugui anar bé als estudiants.

Calendari

Aquests cursos s’imparteixen al llarg de l’any d’acord amb el calendari dels intercanvis de les universitats.

En el cas que hi estigueu interessats, feu arribar un correu electrònic a gestape@nullllull.cat

 

 

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull