Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
04/04/2018

Curs en Iniciació a l’Ensenyament de Llengües Estrangeres (UAB)

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza entre el 3 de maig i el 21 de juny el Curs en Iniciació a l’Ensenyament de Llengües Estrangeres. Aquest curs  va dirigit a persones interessades en l’ensenyament de llengües (català per a estrangers, anglès, francès, italià, alemany, etc.) que, comptant amb una formació universitària, acompanyada o no d’una incipient experiència professional, volen iniciar-se en el desenvolupament de les seves competències docents.
Les persones interessades específicament en l’ensenyament del català com a llengua estrangera poden concebre aquest curs com a preliminar del postgrau / màster d’Ensenyament de Català com a Primera i Segona Llengua, promogut per la UAB, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic.

El curs introductori prepara per a l’exercici de la docència o de feines de suport a la docència (assistents de llengua o auxiliars de conversa) en contextos d’ensenyament d’una llengua estrangera, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’ensenyament reglat com en el no reglat.

FONT: UAB

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avatar

Ignasi Massaguer