Blog Xarxa Llull

LLULL.CAT | XARXALLULL | FABERLLULL | BIENNAL D'ART DE VENÈCIA 2019
     
13/12/2018

Curs d’especialització en indústria editorial

El 13 i 14 de novembre d’enguany, lInstitut Ramon Llull, en col·laboració amb la Universidad de Guadalajara, va organitzar el Curs d’especialització en indústria editorial. Des de fa temps un dels objectius de l’IRL és afavorir la professionalització dels estudiants i alumni per mitjà d’una oferta formativa especialitzada en diferents àmbits dactuació i dassegurar-ne la integració en esdeveniments culturals internacionals en què lIRL participa.

 

Aquest curs ha tingut lloc a la Universidad de Guadalajara i ha comptat amb un programa de conferències sobre qüestions relacionades amb la indústria editorial mexicana i catalana. Paral·lelament, en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara, del 27 al 29 de novembre, els estudiants han participat en un itinerari formatiu que els ha permès assistir a taules rodones, xerrades, fòrums dins el programa dactivitats de la FIL per a professionals i han conegut dos autors catalans com Marc Pastor i  Jordi Lara.

 

El programa ha estat un complement a la docència d’estudis catalans que ofereixen les universitats mexicanes, la UNAM i la de Guadalajara, i ha ofert als estudiants l’oportunitat de participar en activitats formatives per tal que puguin aplicar els coneixements de la llengua catalana en possibles àmbits professionals.

 

El curs ha ofert una introducció teòrica i pràctica a la indústria editorial i s’ha centrat en el món editorial català i mexicà. Els alumnes han après de primera mà com s’elabora un projecte editorial i com es funda una editorial. Totes les classes del curs han estat impartides per experts en el sector editorial català i mexicà i per representants d’institucions i organismes públics catalans.

 

Per als estudiants ha estat una experiència i oportunitat única.

 

Aquí trobareu el programa: Curs Ind Editorial – Guadalajara 2018 CAT

Vols fer un comentari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Glòria Estapé

Glòria Estapé

Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon LlullÀrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull